Inte en så dålig dag, ändå.Idag har jag mest gjort ganska trista saker t.ex. rensat i min inkorg (tog bort 227 mail), betalat kurslitteratur, städat, registrerat mig klart på mina vårterminskurser. Fick också hem en bok av min kurslitteratur. Den är nästan lika tjock som den femte Harry Potter-boken. Ehehe. Och så väntar jag på ytterliggare fem stycken böcker (förhoppnignsvis inte lika tjocka) 
Nu äter jag glass och kollar på tv i datorn. Praktiskt, det där!

Hoppas det är bra med er! Peace

När mörkret faller"Att vara alldeles ensam känns som att stå en regnig kväll vid mynningen av en stor flod och i all evighet titta på hur en massa vatten flyter ut i havet."
- Haruki Murakami

Ikväll läste jag ut Sputnikälskling av Haruki Murakami och insåg att jag borde bära klänningar oftare.

Den där känslanIgår hade jag äntligen lämnat in alla min examinationsuppgifter (och i princip blivit klar med mina höstterminskurser) så jag firade med att beställa hem två böcker och bjuda min finaste på bio. Idag blev jag jag godkänd i alla kurserna. De är klara. Jag är ledig. Tills på måndag. Då börjar vårterminen, men det känns bra. Det känns okej.

Hoppas det är bra med er och trevlig helg!

I've been thinking about youHej!
Det var längesen sist. Måste först säga stort tack till er som fortfarande läst under de (många) dagar jag varit borta härifrån, fast att det inte varit några uppdateringar. Jag har haft annat att göra, mycket att plugga, inte orkat med detta osv.
Jag vet inte om bloggandet är min grej. Just nu känns det verkligen inte som det och har inte känts som det på ett bra tag, så jag är väldigt osäker på ifall jag ska fortsätta eller inte.

Just nu, just idag kommer jag inte fortsätta. Om jag sedan bestämmer mig för att fortsätta kommer jag nog vilja starta om på nytt och då kommer jag självklart meddela det här! Kika in emellanåt ifall ni vill, men jag kan inte lova er inlägg varenda dag, tyvärr.

Hoppas det är bra med er och tack igen! Ha en bra dag! :)


Min profilbild
Foto © Johanna Olofsson

Hej! Mitt namn är My och jag gillar elefanter, te, filmkvällar, glass, att skratta, att fotografera, jordglober, att spela musik och skapa musik, kärlek, att vara kreativ, kramar, skrivmaskiner, att bli inspirerad, ljudet av regn, leenden, brittiska accenter, tygväskor, fläderblomssaft


© Copyright - Alla foton är tagna av mig (om inget annat står) och får inte användas utan min tillåtelse.
RSS 2.0