I just want to go south again.Kära läsare,
imorgon åker jag iväg söderut, till Skåne, på obestämd tid (ungefär en vecka, haha) och jag har spenderat dagen med att tömma kameror, städat, gjort listor, planerat att packa (ska göra det snart) och fixat med bilder så att jag ska kunna uppdatera hyfsat bra (kommer ha med min lilla digitalkamera, ska försöka dokumentera lite). Jag har även budgivit på en polaroidkamera på tradera men det gick ju mindre bra. Lite bortslösad tid men sånt måste man ju med få göra!

På tal om att jag vill ha en polaroidkamera, så fyller jag 19 gamla år om tre veckor. Känns jättekonstigt. Har trivts bra med att vara 18, men nu är det snart slut med det. Ska utnyttja mina sista tre veckor som 18-åring till max!

Nu måste jag sy på en massa knappar på min vinterjacka, som envisades med att gång på gång trilla av förra vintern, och packa! Och kanske äta lite glass med.

Ha en fin söndagskväll! Kram!


Kommentarer
Postat av: Louise - foto

Kul med en tripp till skåne :)

2011-10-09 @ 20:55:10
URL: http://wizy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Min profilbild
Foto © Johanna Olofsson

Hej! Mitt namn är My och jag gillar elefanter, te, filmkvällar, glass, att skratta, att fotografera, jordglober, att spela musik och skapa musik, kärlek, att vara kreativ, kramar, skrivmaskiner, att bli inspirerad, ljudet av regn, leenden, brittiska accenter, tygväskor, fläderblomssaft


© Copyright - Alla foton är tagna av mig (om inget annat står) och får inte användas utan min tillåtelse.